Over Rovers Financieel Management

De ‘Rovers’ van Rovers Financieel Management is Hans Rovers. Op parttime-, interim- en projectbasis heb ik ruime ervaring op een breed scala aan financiële posities, van controller tot toezichthouder en van coach tot trainer.

Of een organisatie nu in een crisis-, verander- of consoliderende situatie zit, ik kom snel tot de kern. Daarbij zet ik organisaties ‘aan’, maak het pad vrij voor resultaten, zet de stip van de visie op de horizon en zorg dat medewerkers aanhaken, en daarna aangehaakt blijven. Ook collega’s die geen financiële achtergrond hebben, maar wel meer uit hun vak kunnen halen als ze beter begrijpen: waar gaat het bij ons over? Dat is waarom ik op veler verzoek mijn trainingsprogramma aan het uitbreiden ben. Integriteit staat en gaat bij mij boven alles. Wie in de ziel van een bedrijf mag kijken, moet weten dat zwijgen goud is.

Waar ik het meest blij van word? Als organisaties in control komen, dat vervolgens ook blijven en hun resultaten verbeteren. Míjn aandeel daarin is dat ik snel kwartier maak, alle betrokken medewerkers meteen mobiliseer en voortdurend zorg voor transparantie. Duidelijk en to-the-point, maar met oog voor de menselijke maat. Met hart en ziel, én met beide voeten op de grond.

Over Rovers Financieel Management
‘Hans is analytisch sterk en brengt snel structuur in de informatievoorziening, zodat je grip krijgt op je cashflow en je tussentijdse resultaten.’